În timp ce oficialii Consiliului Județean poartă ultimele discuții cu firma care va colecta deșeurile din județ, Scorniceștiul este cu un pas în afara proiectului. Ultima încercare a primarului de a organiza o ședință de consiliu local pentru aprobarea taxei de salubritate a fost în zadar.

Consiliul Local Scornicești nu a reușit să aprobe nici astăzi taxa de salubritate stabilită în cadrul proiectului de management al deșeurilor. Consilierii locali ai PNL un consilier al ALDE și unul de la UNPR au lipsit, iar ședința nu s-a mai ținut din lipsă de cvorum. Fără taxă de salubritate aprobată, localitatea rămâne cu gunoiul neridicat.

Edilul din Scornicești a explicat că taxa trebuie aprobată așa cum a fost stabilită în regulamentul inițial, votat deja de Consiliul Local Scornicești. Ea ar urma să scadă ulterior, în funcție de cantitatea de deșeuri ridicată de operator.

În paralel, la Consiliul Județean a avut loc o întâlnire cu reprezentanții firmei care va colecta gunoiul. Ei au anunțat că vor începe această activitate de luni.

Articolul precedentCine va conduce campania PSD Olt pentru europarlamentare
Articolul următorDascălii unei școli din Slatina merg la domiciliul copiilor, să îi înscrie la clasa pregătitoare