Una din cele mai vechi școli ale Slatinei, Școala Gimnazială Nr. 1, ține bine pasul cu noile tendințe în educație. Îi așteaptă pe copii în clase vesele și primitoare, cu table interactive și videoproiectoare, dar și cu dascăli dedicați. Pentru anul școlar următor sunt 50 de locuri la cele două clase pregătitoare.

Copii veseli, învățătoare prietenoase, o atmosferă de poveste și tehnologii moderne, care îi atrag pe elevi. Toate sunt prezente în fiecare sală de clasă de la școala Gimnazială Nr. 1, din Slatina, una dintre școlile cu tradiție din oraș. Unitatea de învățământ face înscrieri la clasa pregătitoare, pentru anul școlar următor.

Pentru a veni în sprijinul comunității din partea de jos a orașului, dascălii merg la poarta fiecărei familii care are copil sau copii de vârstă școlară și completează pe loc cererile. De aceea și numărul elevilor care frecventează această unitate este mare în fiecare an.

Școala Nr.1 derulează mai multe parteneriate educative și sociale prin care oferă copiilor activități recreative în timpul vacanței, dar și servicii de recuperare pentru copiii cu probleme.

Articolul precedentColectarea gunoaielor începe de luni, promite Rosal. Scorniceștiul rămâne în afara proiectului
Articolul următorDecizie a instanței în cazul traficantului de cannabis din Slatina