Consiliul Județean Olt pregătește un proiect pentru amenajarea unei centuri ocolitoare în localitatea Bălteni. Drumul este destinat în primul rând mașinilor de gunoi, care nu vor mai trece prin comună pentru a ajunge la halda ecologică de la marginea localității.

În prima parte a anului, se vor realiza studiile preliminarea proiectului, pentru ca după rectificările bugetare ulterioare să fie prinși în bugetul județean și banii necesare construcției drumului. „Urmează să facem studiile de fezabilitate pentru încă 2 drumuri care sunt legate de groapa de la Bălteni. Ulterior, din excedent, urmează să alocăm acești bani pentru finalizarea investiției. E vorba de drumul de ocolire a localității Bălteni, astfel încât mașinile de gunoi să nu treacă prin localitate, până la groapă. Drumul e împărțit în două porțiuni: varianta de ocolire ocolire a Bălteniului și drumul de la calea ferată și până la haldă”, a explicat Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt.

Tot din bani de la Consiliul Județean va fi construit și la Bobicești un drum care să facă legătura între această comună și stația de transfer a deșeurilor de la Balș.

Articolul precedentUn nou adjunct la IPJ Olt. Despre ce ofiţer este vorba
Articolul următorLa Slatina vor fi montate camere de supraveghere ce pot înregistra numărul de înmatriculare al maşinilor