Comisarul şef Nicolae Alexe din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) a fost împuternicit să îndeplinească funcţia de adjunct al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ Olt), începând cu data de 10 aprilie.

Împuternicirea ofiţerului este pentru o perioadă de şase luni, acesta urmând să coordoneze activităţile de investigaţii criminale de la nivelul IPJ Olt.

Comisarul şef Nicolae Alexe este poliţist specializat în combaterea traficului de persoane în cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) Olt, unde lucrează de peste 10 ani. Anterior, el a fost poliţist la Judiciar.

Numirea lui Alexe vine după ce, la începutul lunii, la conducerea IPJ Olt a fost împuternicit comisarul şef Cristian Voiculescu.

Voiculescu i-a luat locul comisarului şef Ionuţ Sîrbu, chiar cel care îl înlocuia în funcţie, în urmă cu un an. Sîrbu a ajuns la finalul celei de a doua perioade în care a fost împuternicit la conducerea IPJ Olt.

Comisarul şef Cristian Voiculescu a mai ocupat funcţia de şef al IPJ Olt după ce, în octombrie 2017, i-a luat locul lui Cătălin Florescu, plecat în fruntea Şcolii de Perfecţionare a Poliţiştilor Slatina. A revenit pe postul de adjunct al IPJ Olt în aprilie 2018, când comisarul şef Ionuţ Sîrbu a fost numit şef al inspectoratului, însă a picat concursul pentru acest post din urmă, deşi era singurul candidat. Atunci,  Voiculescu a revenit în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, de unde a plecat în momentul promovării.

Articolul precedentCe s-a întâmplat cu bătăușii din parcarea supermarketului din Balș. Decizia instanței
Articolul următorComuna din Olt care va avea centură ocolitoare. Când încep lucrările