Locuitorii unei comune din Olt vor putea circula, în curând, în papuci pe ulițe. Asta după ce primăria a semnat un contract care asigură fonduri pentru modernizarea tuturor căilor de acces din localitate. În plus, proiectul autorităților locale de introducere a rețelei de gaze în comună a fost declarat eligibil și va primi finanțare.

Comuna Bobicești va fi prima localitate din Olt care va beneficia de drumuri asfaltate în toate satele. Un proiect în valoare de peste 30 de milioane de lei, semnat ieri de primarul comunei și Comisia Națională de Strategie și Prognoză, asigură finanțare guvernamentală pentru acest proiect.

Tot la Bobicești, cu bani din Fondul de Dezvoltare și Investiții, urmează să fie introdusă rețea de gaze în comună. Proiectul „Înființare distribuție gaze naturale în satul Bobicești, comuna Bobicești”, cu o valoare de 3.126.862 lei, a fost declarat eligibil și va primi finanțare.

Primăria Bobicești a mai primit finanțare guvernamentală și pentru construirea unui centru de permanență, cu dispensar medical modern și cabinet stomatologic. Investiția a fost finalizată în primăvară.

Articolul precedentLider ALDE, atac la PNL, înaintea votului de învestitură a Guvernului Orban
Articolul următorPesta porcină, confirmată într-o fermă de porci din Olt. Toate animalele sunt ucise