Primăria Slatinei și Bazinul Didactic de Înot organizează și anul acesta Cupa Slatinei la Înot, competiție ajunsă la ediția a V-a. La start sunt așteptați copii cu vârsta cuprinsă între 8 și 17 ani, care vor susține patru probe de concurs. Premiile vor fi acordate pe categorii de vârstă și constă în echipamente și accesorii pentru înot.

Cupa Slatinei la Înot se desfășoară anul acesta pe 10 noiembrie și se adresează tuturor copiilor care iubesc acest sport și au cel puțin 8 ani. Municipalitatea a aprobat astăzi regulamentul competiției și sumele necesare organizării acesteia. „Practicat în echipă sau într-un cadru organizat, sportul înseamnă mai mult decât respectarea unor reguli, deoarece ajută copii să fie mai sociabili, să lucreze mai ușor cu ceilalți şi să înțeleagă ce înseamnă fair-playul faţă de adversari dar reprezintă şi o metodă grozavă pentru copii de a se distra. Indiferent de rezultatul obţinut, fiecare participant va primi o medalie şi o diplomă de participare. Se vor premia locurile I, II şi III pentru fiecare probă, pe categorii de vârstă”, a spus viceprimarul Slatinei Gigi Vîlceleanu.

Înscrierile se fac în perioada 5 octombrie- 5 noiembrie, la sediul bazinului de înot. Participanții vor susține patru probe de concurs 25 m liber (crawl), 25m spate, 25 m bras și 50 m liber (crawl).

 

Articolul precedentAutorităţile din Târgu Jiu, împotriva propunerii lui Stănescu privind Coloana Infinitului la Bucureşti: „Este o operă unică și nu poate fi reprodusă după cum vrea fiecare“
Articolul următorVirsulul West Nile a ucis un bătrân din Vulpeni