Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) – Centrul Județean Olt, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a trei funcții publice de execuție vacante.

Sunt scoase la concurs două posturi de consilier, clasa I, debutant în cadrul Serviciului Control pe Teren și  un post de consilier, clasa I, debutant  la Serviciul Măsuri Specifice.

Cerinte:

– studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă.

Un avantaj îl constituie faptul că nu se cere vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice.

Proba scrisă a examenului va avea loc pe data de 12 aprilie 2021, de la ora 10.00, la sediul Agenţiei de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Olt, din Slatina, cu sediul în str. Arcului nr. 20.

Dosarele de concurs se depun la sediul autorităţii sau instituţiei publice organizatoare, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului.

Durata normală a timpului de muncă este de 8 ore/zi, 40 ore/săptămână.

Bibliografia, tematica, atribuţiile prevăzute în fişa postului, precum şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează pe pagina de internet a autorităţii.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentCompania AstraZeneca, prima explicație oficială în controversa loturilor suspecte: „NU există nicio probă a unui risc agravat de formare a unor cheaguri de sânge”
Articolul următorExplozii controlate în Defileul Jiului, lângă Mănăstirea Lainici