????????????????????????????????????

Cei şapte consilieri pe care PNL îi are în Consiliul Local Slatina au votat, la şedinţa de marţi după-amiază, împotriva proiectului care vizează construirea unui mall pe o parte a terenului de la fosta unitate militară din Slatina.

Primăria Slatina vrea să facă un mall la fosta unitate militară, pe o suprafaţă de 62.013 metri pătraţi, având deja o scrisoare de intenţie a unui investitor interesat să dezvolte un astfel de ansamblu comercial multifuncţional, în municipiul nostru. Un prim pas în acest sens a fost aprobarea, în şedinţa de marţi a Consiliului Local, a unui proiect de hotărâre.

Înainte de a fi supus votului aleşilor acest proiect, liderul „de facto” al consilierilor liberali, fostul preşedinte TNL Olt, Ionuţ Comănescu, a explicat că votul grupului PNL va fi împotriva acestei iniţiative, deoarece consideră că proiectul nu este oportun, iar mall-ul ar trebui construit în afara oraşului.

Viceprimarul municipiului Slatina, Claudiu Stăncioiu, le-a explicat celor de la PNL, în zadar, că este vorba doar de o procedură preliminară, un acord de principiu, detaliile privind proiectul urmând a fi stabilite ulterior.

Surse politice din cadrul PNL Olt au declarat că în spatele acţiunii de marţi a liberalilor stă candidatul partidului la Primăria Slatina, Mario de Mezzo. Acesta le-ar fi solicitat consilierilor, în mod expres, să se opună construirii unui mall la Slatina.

După aproximativ 20 de ani în care a locuit în Bucureşti, fost membru PDSR, expert în comunicare ce a lucrat printre alte firme cu Holzindustrie Schweighofer, Mario de Mezzo a fost prezentat, la începutul lunii septembrie, drept candidat PNL la Primăria Slatina.

În cadrul primei întâlniri cu media locală, de Mezzo a reuşit să demonstreze că nu ştie că nu Primăria Slatina administrează Spitalul Judeţean din municipiu, admiţând totodată că, în perioada 2003-2004, a fost membru al Partidului Social Democrat, chiar lucrând pentru fostul primar PDSR, Gheorghe Păunescu.

De un an, Mario de Mezzo este membru al PNL Sector 1, iar de curând a reobţinut cartea de identitate pe Slatina.

Mândru de activitatea sa în cadrul unor organizaţii nonguvernamentale de prestigiu, ca Habitat for Humanity sau Terre des Hommes, Mario de Mezzo nu menţionează faptul că în calitate de specialist în comunicare semna comunicate de presă pentru cotnroversata Holzindustrie Schweighofer, companie unde a ocupat poziţia de director de comunicare.

Potrivit g4media.ro, Mario de Mezzo și-a eliminat din profilul de pe Linkedin funcția de la Holzindustrie Schweighofer și cea de consilier al primarului PSD, lăsând doar  funcțiile de director al grupului editorial ALL (2010 – 2013), director al Fundației Principesa Margareta, co-președinte al Federației Editorilor, director al fundației Habitat for Humanity și a lucrat la cunoscutul ONG de mediu WWF. Ultima experiență profesională menționată este cea de director general al companiei de IT Barandi Solutions.

Articolul precedentSe depun cereri pentru tichetele sociale de Crăciun, la Slatina
Articolul următorBărbat din Slatina, accidentat mortal la Pieleşti. Şoferul este din Piatra-Olt