Contre în PNL Olt, între președintele Liviu Voiculescu și deputatul Gigel Știrbu. Cel din urmă a organizat o conferință de presă separată de cea programată de conducerea centrală a partidului, în toate filialele, motiv pentru care a fost taxată de Voiculescu. Totodată, inițiativa legislativă a lui Știrbu legată de eliminarea pensiilor speciale inclusiv pentru pompieri, jandarmi și polițiști a fost criticată de președintele Voiculescu.

PNL Olt se împarte în două tabere. Partidul a organizat astăzi două conferințe de presă, la ore diferite. Una a fost susținută de deputatul Gigel Știrbu, iar cealaltă de președintele Liviu Voiculescu. În timp ce parlamentarul liberal a declarat că nu poate participa la conferința organizată de conducerea partidului pentru că are programată o altă întâlnire politică importantă, la Craiova, președintele Voiculescu a fost de altă părere. Ar fi trebui ca și Gigel Știrbu să ia parte la conferința organizată la inițiativa conducerii centrale a partidului. „Din punctul meu de vedere corect era ca în urma decizie conducerii centrale a partidului să fie organizată această conferință, dumnealui să-și fi modificat programul și să fie alături de noi. Și da, l-am taxată pe această chestiune, mai ales că e o temă atât de importantă, legea bugetului de stat. Totuși, mi-e greu să cred că un vicepreședinte regional nu știa că astăzi vor fi organizate aceste conferințe”, a spus Liviu Voiculescu, președinte PNL Olt

Conducerea PNL Olt a precizat că nu susține inițiativa legislativă a lui Gigel Știrbu legată de eliminarea pensiilor speciale în cazul pompierilor, jandarmilor și polițiștilor.

Gigel Știrbu a explicat că inițiativa legislativă de eliminare a tuturor pensiilor speciale a fost retrasă și va fi modificată. Avantajați ar urma să fie numai militarii, nu și celelalte categorii de angajați ai MAI.

Singurul lucru asupra căruia s-au pus de acord cei doi a fost bugetul propus de Guvern, despre care nu spus că nu are la bază realităţi economice.

 

Articolul precedentDeputatul liberal Gigel Știrbu îl atacă pe Vâlcov: „Habar n-avea de administrație. Credea că o rezoluție pe hârtie înseamnă să muți mașina din fața primăriei”
Articolul următorMașini blocate de viscol pe mai drumuri din județ, noaptea trecută. Șoferi și pasageri salvați de pompieri/VIDEO