13 septembrie 2019Mesajul copiilor la sfârșit de tabără.Vă invităm să-l vizionați!

Publicată de Ion Iagăru pe Vineri, 13 septembrie 2019

23 de copii din familii sărace, care nu au mai fost până acum la mare, au avut parte de o tabără gratuită și multe surprize. Totul a fost posibil datorită implicării unui preot din Caracal. Cu ajutorul unor oameni cu suflet mare, le-a oferit tinerilor vacanța la care nici nu visau.

Anul școlar a început pentru ei la mare, într-un hotel de 4 stele din stațiunea Eforie Nord. Vorbim de mai bine de 20 de copii care nu au mai fost niciodată pe Litoral, iar acum au avut parte de un sejur de neuitat. Preotul Ion Iagăru, de la biserica Spitalului Municipal Caracal, a reușit să ducă la bun sfârșit încă un proiect social remarcabil. „13 septembrie 2019, ziua a patra de tabără! Le-am oferit o MEGA SURPRIZĂ! Toți copiii au primit în dar câte o IE! La biserică, în spectacole sau la plimbare, ele le vor aminti minunatele clipe petrecute în tabăra de la mare!”, a scris preotul pe pagina sa de socializare.

Copiii s-au bucurat din plin de zilele petrecute la malul mării, au mers la delfinariu, s-au distrat pe pista de kartig și la piscină, iar la final le-au mulțumit celor care au contribuit la organizarea acestei tabere.

Pe lângă această acțiune, preotul Ion Iagăru a reușit să mobilizeze mulți oameni care să doneze rechizite și ghizdane noi pentru copiii nevoiași, la început de an școlar.

Articolul precedentMai multe străzi balastate din Slatina, în modernizare. Când sunt gata
Articolul următorŞeful ALDE Olt şi alţi nouă deputaţi, grup separat în Camera Deputaţilor