Consiliul Județean Olt a finalizat licitația pentru desemnarea firmei care va moderniza drumul judeţean DJ 544A Corabia-Vădăstriţa. Totodată, a fost stabilită și suma alocată acestei investiții: 23 de milioane de lei, bani alocați de Guvern în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală.

Între Corabia și Vădăstrița se va circula în condiții mai bune de anul viitor, dau asigurări reprezentanții Consiliului Județean, care au anunțat finalizarea licitație pentru acest tronson de drum. Lucrarea are o valoare de 23,4 milioane de lei, suma fiind diminuată în urma încheierii contractului de execuție. „Drumul Corabia-Vădăstriţa este un proiect pe care l-am aprobat în trecut. Noi am aprobat indicatorii iniţiali înbaza unui studiu de fezabilitate, iar în urma licitaţiei aceste valori au mai scăzut. Deja s-a lucrat la proiectarea acelui drum, am depus şi prima factură la Bucureşti, iar în primăvară vom intra în forţă şi sperăm ca, în câteva luni, acel drum să fie şi finalizat”, a declarat Marius Oprescu, președintele CJ Olt.

Fondurile necesare acestei modernizări sunt alocate în totalitate de Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

 

Articolul precedentPrimarii și veterinarii din comunele vecine cu Rusăneștiul, în ședință la Prefectură
Articolul următorProfesorul care era cu elevii găsiţi dormind în Catedrala din Alba Iulia, sancţionat cu „mustrare“: „Există două vicii de procedură”