Preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus şi a anunţat că s-a autoizolat.

Liberalul a făcut anunţul pe pagina sa de Facebook şi sugerează că ar fi contactat virusul în timpul campaniei electorale. Voiculescu este candidat al partidului pentru un post de senator.

“Nimic nu te pregătește pentru momentul în care primești diagnosticul: POZITIV LA COVID.
Nici micile stări inconfortabile, nici bănuielile, nici vaga suferință fizică, dublată poate de o frică de necunoscut. Într-o perioadă în care întreaga mea preocupare se apleca asupra campaniei electorale în care m-am angajat, am căzut și eu în plasa întinsă cu atâta înverșunare de infecția pandemică și m-am alăturat tuturor celor care au dat și dau piept cu virusul. Sper doar să fiu suficient de puternic să-l îngenunchez repede, fără efort și fără sacrificii. Deocamdată sunt bine, în izolare, departe de toți fizic dar cu sufletul la fel de aproape ca și până acum. Sunt optimist! Voi trece cu bine peste aceste momente și ne vom reîntâlni la fel de energici și hotărâți! Aveți grijă de voi!!”, a notat politicianul pe pagina sa de socializare.

Liviu Voiculescu s-a mai aflat în izolare, la începutul anului, chiar în debutul pandemiei în România. Atunci, şeful PNL Olt s-a numărat printre contacţii actualului primar al Constanţei, Vergil Chiţac, care deşi era pozitiv la COVID-19 a participat la o întâlnire a partidului.

Sursa: Realitatea de Olt