Compania Națională de Investiții a semnat ieri contractul de proiectare și execuție pentru refacerea completă a celui mai important corp al Spitalului Județean Slatina. Este vorba despre clădirea centrală, în care sunt cele mai multe secții medicale.

Investiția este finanțată de Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții (CNI), care a și derulat licitația pentru lucrări. „Ieri am fost înștiințat de CNI că s-a semnat contractul de proiectare și execuție pentru lucrările de reabilitare la corpul central al Spitalului Slatina. E un proiect de 12 milioane lei plus TVA, fondurile sunt guvernamentale, asigurate de Ministerul Dezvoltării prin CNI. Eu sper ca proiectarea să se termine în 2-3 luni și să înceapă lucrările în vara acestui an. Vorbim de o reabilitare integrală, inclusiv a instalațiilor termice, sanitare, a celor de oxigen și de gaze medicale, o reabilitare a tuturor secțiilor din cel mai important corp al spitalului”, a explicat Cătălin Rotea, managerul SJU Slatina.

Clădirea centrală a Spitalului Slatina a fost construită în anii ’70, iar de atunci nu a mai beneficiat de reparații capitale.

 

Articolul precedentUn parchet din Olt îşi suspendă activitatea ca protest faţă de OUG 7
Articolul următorScandal pe islaz într-o comună din Olt. Fermierii vor să dea consilierii locali în judecată