Aproximativ 300 de persoane passionate de mișcare s-au înscris astăzi la startul cele de-a II-a ediții a „Crosului primăverii 5K”, organiat de Primăria Slatina. Cei mai mulți au alergat pentru că au vrut să se relaxeze, să facă mișcare în aer liber și să se bcuure de atmosfera de concurs.

După ce si-au făcut încălzirea alături de antrenori profesioniști, alergătorii au pornit, la ora 10.00, pe traseul de 5 kilometri stabilit de autorități. Startul a fost dat din fața centrului comercial Winmarkt. Concurenții au alergat pe Bulevardul A.I. Cuza, străzile Ecaterina Teodoroiu și Artileriei, cu întoarcere pe Bulevardul A.I. Cuza, strada Primăverii, strada Crișan, Bulevardul Nicolae Titulescu, strada Vederii, Expo Parc și au  urcat din nou pe Esplanadă.

Pentru a elimina orice posibilitate ca vreun concurent să scurteze traseul pentru a ajunge mai rapid la finish, fiecare participant a fost monitorizat cu ajutorul unui cip. Primul care a ajuns la linia de sosire a fost un cioncurent în vârstă de 39 de ani, din Craiova, atlet profesionaist, care a termint cursa în mai puțin de 15 minute.

Primăria a oferit premii în bani primilor clasați, astfel: primii trei câștigători de la general, indiferent de categoria de vârstă, atât la masculin cât și la feminin, respectiv: locul I – 800 lei; locul II – 600 lei; locul III – 400 lei.

Totodată, s-au premiat primii trei câștigători de la următoarele categorii de vârstă, astfel: între 18-29 ani masculin și feminin – locul I – 300 lei, locul II – 150 lei; locul III – 100 lei;  între 30-49 ani masculin și feminin – locul I – 300 lei, locul II – 150 lei, locul III – 100 lei; peste 50 ani masculin și feminin – locul I – 300 lei, locul II – 150 lei, locul III – 100 lei.

Articolul precedentAnunțul primarului: reparațiile pe străzile Oituz și Pitești încep în toamnă
Articolul următorServiciu de urbanism, înființat de Asociația Comunelor, în Olt. Cine va beneficia de consultanță gratuită