Organizatorii „Crosului primăverii 5K”, eveniment sportiv care are loc la Slatina, duminica viitoare, au pus la punct un sistem prin care îi vor elimina pe trișori. Concurenții vor fi monitorizați cu ajutorul unor cipuri.

Toți concurenții care vor lua startul la „Crosul primăverii 5K” vor parcurge un traseu de 5 kilometri, care începe din fața centrului comercial Winmarkt și continuă pe Bulevardul A.I. Cuza, străzile Ecaterina Teodoroiu și Artileriei, cu întoarcere pe Bulevardul A.I. Cuza, strada Primăverii, strada Crișan, Bulevardul Nicolae Titulescu, strada Vederii, Expo parc și urcare pe Esplanadă.

Pentru a elimina orice posibilitate ca vreun concurent să scurteze traseul pentru a ajunge mai rapid la finish, organizatorii au stabilit să monteze cipuri pe tricourile concurenților. Astfel, dacă la finalul cursei se va constata ca nu sunt parcurși în totalitate cei 5 kilometri, concurentul respectiv va fi descalificat. Fiecare concurent va primi în ziua competiției (12 mai) un ”kit de concurs” ce va conține tricoul oficial al competiției și numărul de concurs, începând cu ora 9:00, cu o oră înainte de startul concursului, în fața complexului comercial Winmarkt.
„Le reamintim concurenților faptul că pentru a lua parte la această competiție este necesar să completeze și o declarație pe propria răspundere care să ateste, printre altele, acceptarea REGULAMENTULUI și faptul că se consideră apți din punct de vedere medical, fizic si mental să susțină acest tip de efort. Declarația se poate obține la fața locului dar poate fi descărca și de pe site-ul Primăriei Slatina (www.primariaslatina.ro), loc unde pot fi consultate atât harta traseului cât și regulamentul competiției”, au anunțat reprezentanții Primăriei Slatina.

Articolul precedentProiectul tehnic al Drumului Expres Craiova-Slatina- Pitești, finalizat. Când se deschid șantierele
Articolul următorSemaforizare inteligentă în Balş, pe DN 65. Sistemul ar trebui dat în folosinţă, în august