Magistraţii Tribunalului Olt au decis, joi, ca fostul viceprimar al comunei Milcov, în prezent consilier local al PNL, Jane Militaru, să rămână în arest preventiv pentru contrabandă de ţigări, fiind prins în flagrant săptămâna trecută.

În schimb, instanţa a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru 60 de zile, faţă de soţia lui Militaru, Rodica, plasată anterior tot în arest preventiv, şi de vânzătoarea de la magazinul celor doi, Carmen Podaru, aceasta din urmă fiind anterior plasată în arest la domiciliu.

Decizia Tribunalului Olt este definitivă.

Nouă percheziții au fost desfășurate, săptămâna trecută, de polițiștii olteni, aproximativ 685.000 de țigarete fiind confiscate.

Perchezițiile au fost desfășurate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, împreună cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, la domiciliile unor persoane și la sediile/punctele de lucru ale unor societăți comerciale, din Slatina și Milcov.

Patru persoane au fost aduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale.

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.

Jane Militaru este membru al organizației PNL Milcov, însă președintele PNL Liviu Voiculescu a anunţat că acesta își va pierde statutul de liberal.

Articolul precedentZiua Dunării, sărbătorită la Corabia alături de copiii din căsuțele de tip familial
Articolul următorAtenţie şoferi! Zeci de radare scoase pe străzi în acest weekend