Sub titlul „Un sinecurist acuză!”, deputatul PNL Gigel Știrbu, îl atacă pe Facebook pe fostul premier Dacian Cioloș acuzându-l pe acesta că este „un om cu un caracter ce lasă de dorit și încearcă sistematic să muște mâna care l-a hrănit”.

Vicepreședintele PNL Știrbu scrie că de fiecare dată când nu se simte băgat în seamă, Dacian Cioloș, iese, cum altfel decât pe Facebook, și atacă Partidul Național Liberal.

„Acest sinecurist uită că PNL l-a susținut pentru funcția de prim-ministru al României la alegerile parlamentare din 2016. De data aceasta a afirmat faptul că PNL este un partid care refuză să se reformeze. Nu îmi dau seama la ce reformă se referă Cioloș, dar când mă uit cum a obținut el toate funcțiile deținute, înțeleg că pentru el «reformat» înseamnă să pupi ghiulul oricui îți oferă o funcție într-un loc călduț”, scrie fostul ministru al Culturii.

Deputatul de Olt mai acuză că fostul comisar european a primit funcții de la oamenii pe care acum îi blamează printre care președintele Klaus Iohannis.

„Dacian Cioloș este un om cu un caracter ce lasă de dorit și încearcă sistematic să muște mâna care l-a hrănit. Așa a procedat și când la criticat pe președintele Iohannis, spunând că el n-ar fi numit-o premier pe Viorica Dăncilă. N-ar trebui să uite că într-un moment în care el rătăcea pe la Bruxelles, Iohannis l-a numit în funcția de premier al României. Toate funcțiile deținute de-a lungul timpului i-au fost acordate de oamenii pe care acum îi blamează. Să nu uite că PNL i-a dat portofoliul Agriculturii în guvernul condus de Tăriceanu, iar aceeași clasă politică nereformată i-a oferit și postul de comisar european. Nu cumva este cel mai bun produs al actualei clase politice?”, spune Știrbu.

Mai mult parlamentarul sugerează că Cioloș ar fi apropiat de Liviu Dragnea.

„Poate fostul premier ne va explica și motivul pentru care l-a susținut pe Vasile Dâncu în guvern, știind foarte bine că este omul lui Liviu Dragnea. Sau poate acesta era și motivul?”, a conchis Gigel Sorinel Știrbu.

Articolul precedentUrmări. Bătrânul din Olt bătut și mutilat de nepot, în comă
Articolul următorAccident în lanț, la Vâlcea, provocat de un șofer din Olt care a adormit la volan