De voie, de nevoie, PSD Olt va încerca să obțină cât mai multe voturi pentru Viorica Dăncilă, la alegerile prezidențiale. Președintele executiv al organizației județene, Marius Oprescu, a spus astăzi că îi va face campanie electorală șefei de la centru, desemnată de partid că candideze pentru cea mai înaltă funcție în stat.

Viorica Dăncilă va beneficia de susținerea PSD Olt în cursa pentru Cotroceni. Anunțul a fost făcut de președintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu. Întrebat de jurnaliști ce șanse are Viorica Dăncilă  să câștige președinția României, liderul social democraților a precizat că organizația județeană se va mobiliza să obțină un scor cât mai bun pentru șefa partidului. Asta în ciuda faptului că PSD Olt a considerat că Gabriela Firea ar fi persoana care ar avea șanse reale să câștige cursa prezidențială. „Așa cum știți, noi am susținut altă idee, de a avea un alt candidat, astfel încât să ne maximizăm șansele la președinție. În momentul de față nu pot s vă spun ce șanse avem. Probabil și noi pentru Olt vom face o serie de sondaje pentru a vedea care sunt șansele noastre și cum putem face să le maximizăm.

Bineînțeles că vom face campanie (pentru Viorica Dăncilă, n.r.). În interiorul partidului am avut o altă idee, dar, am spus-o de fiecare dată, majoritatea decide. Chiar dacă noi considerăm că deciziile care s-au luat, unele dintre ele sunt greșite, suntem membri ai PSD și vom face tot ce putem astfel încât candidatul nostru că ia cât mai multe voturi la nivelul județului Olt”, a declarat Marius Oprescu.

Articolul precedentConsiliul Județean centralizează „găurile” din bugetele locale. Nu sunt bani pentru persoanele cu handicap
Articolul următorFată din Caracal, dispărută de aproape 24 de ore. Familia şi prietenii o caută neîncetat