Doi tineri cu posibilită materiale limitate au rămas sub cerul liber după ce, luni seara, un incendiu a distrus locuinţa lor din satul Bacea, comuna olteană Movileni.

Potrivit primarului comunei Movileni, Ion Sorin Toma, este vorba despre locuinţa unui cuplu, doi tineri cu posibilităţi materiale reduse, un bărbat în vârstă de 30 de ani şi o femeie în vârstă de 28 de ani.
Edilul a declarat că a luat decizia să îi mute pe cei doi tineri, care au rămas sub cerul liber, în Centrul Social pe care primăria îl administrează în comuna Movileni.
Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, a declarat că pentru lichidarea incendiului au acționat pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de atingere. La fața locului s-au deplasat și un echipaj SMURD și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Movileni.

Pentru lichidarea incendiului pompierii au acționat aproximativ două ore. Incendiul ar fi pornit de la un scurtcircuit la o priză.

„Au ars acoperișul casei pe circa 40 de metri pătrați, mobilier, textile, electronice și electrocasnice.  Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit electric produs de un frigider lăsat sub tensiune“, a declarat reprezentantul ISU Olt.

Articolul precedentRoșii din semințe românești produse în serele și solariile din Olt au ajuns într-un mare lanț de supermarket-uri, în toamna aceasta
Articolul următor15 localităţi din Olt, fără curent electric. Circa 25.000 de oameni sunt afectaţi