Cererea lui Gheorghe Dincă de strămutare a Dosarului „Caracal” de la Tribunalul Olt a fost respinsă, luni, de magistraţii Curţii de Apel Craiova.

Nu este pentru prima dată când Gheorghe Dincă cere strămutarea dosarului. Acelaşi lucru l-au cerut şi familiile victimelor, care susţineau că există suspiciuni că în judeţul Olt ar putea să nu beneficieze de o judecată corectă.

Pe 15 ianuarie a fost înregistrat la Tribunalul Olt rechizitoriul trimis de DIICOT prin care s-a dispus trimiterea în judecată a celor doi inculpaţi din „cazul Caracal”, Gheorghe Dincă (pentru infracţiunile de trafic de persoane, trafic de minori, viol – două fapte, omor calificat – două fapte, profanare de cadavre – două fapte) şi Ştefan Risipiţeanu (pentru infracţiunea de viol).

Dincă este acuzat că le-a ucis pe cele două fete – Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu – în locuinţa sa din Caracal şi a fost trimis în judecată, de către procurorii DIICOT, pentru trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat şi profanarea de cadavre. Risipiţeanu a fost trimis în judecată pentru viol.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentCulisele statului paralel – Cum îi intimidează mafia lemnului pe păduri și activiști de mediu
Articolul următorProfesor de la un liceu de prestigiu din Slatina, găsit mort în locuiţă