Patru elevi de gimnaziu de la Școala „Eugen Ionescu”, din Slatina se află zilele acestea în Italia, unde jurizează filmele pentru copii înscrise în Festivalul Internațional de Film Giffoni. Este al nouălea an în care echipa slătineană are ocazia să vadă actori cunoscuți și să se distreze la celebrul festival.

Îmbrăcați în ie, fluturând cu mândrie steagul României, elevii slătineni se bucură de atmosfera de festival, urmăresc alături de cei 6.200 de  copii din întreaga lume filme cunoscute și aleg pelicula câștigătoare. „De 9 ani, in luna iulie, pasesc pe taramul copilariei, ma bucur alaturi de echipa mea de elevi de toate spectacolele si filmele prezentate in cadrul celui mai mare festival de film pentru copii, GIFFONI – Italia. Pe parcursul anilor am intalnit vedete internationale – Nicholas Cage, Richard Gere, Eduard Norton, Julianne Moore iar anul acesta, azi, Woody Harrelson. MULTUMIM CLAUDIO GUBITOSI pentru invitatie!”, a scris pe pagina sa de socializare Grațiela popa, profesoare care îi însoțește pe copii.

Festivalul Internațional de Film Giffoni Italia se află la cea de-a 49-a ediție, iar anul acesta se desfășoară în perioada 19-27 iulie.

Articolul precedentÎncă două focare de pestă porcină în Olt. Autoritățile sunt în alertă
Articolul următorMicii fermieri din Olt, așteptați de luni că acceseze fonduri europene. Care sunt condițiile