Absovenţii claselor a VIII-a şi a XII-a, care au reuşit să obţină nota maximă la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat, au primit, luni, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la sediul ISJ Olt din Slatina, sumele de bani cu care au fost premiaţi de Guvernul României.

Câte o mie de lei au primit absolvenţii clasei a VIII-a şi câte 3.000 de lei cei de a XII-a. Elevii au fost felicitaţi de conducerea ISJ Olt, inspectorul general Adrian Bărbulete şi adjuncţii Mariana Gheorghe şi Florica Grecu.

„Ne bucurăm că, astăzi, avem prilejul să premiem elevii care au obţinut media 10 atât la Evaluarea Naţională, cât şi la examenul de Bacalaureat. (…) Vreau să vă felicit pentru rezultatele pe care voi, copiii, le-aţi obţinut. Doresc să felicit şi părinţii, dar şi profesorii. Suntem mândri că avem copii de nota zece la noi în judeţ. Sunt convins că, pe viitor, lucrurile vor fi la fel de bune şi că ei vor reprezenta cu cinste judeţul nostru, cei care pleacă din judeţ”, a declarat Bărbulete.

În judeţul Olt au luat nota maximă, la Evaluare Naţională, elevii Alexandru Gabriel Vasile, Andreea Dobre, Gabriela Logofătu, Cristina Mărgheanu, Diana Țolu și Anastasia Ștefănescu, toţi de la Școala Gimnazială „Eugen Ionescu” Slatina, Andrada Chelu de la Școala Gimnazială „Mihail Drumeș” Balș, Mioara Nica de la Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” Slatina, Teodora Ștefu de la Colegiul „Nicolae Titulescu” Slatina şi Gabriela Andreea Mînzală de la Colegiul Național „Ion Minulescu” Slatina.

Nota maximă la examenul de bacalaureat au obţinut Roxana Diana Căprița – Colegiul Național „AI Cuza” Corabia și Ștefania Pițigoi – Liceului Teoretic „Mihai Viteazul” Caracal.

Articolul precedentTânăr din Pîrşcoveni, prins în timp ce gonea cu o viteză record
Articolul următorRomii Clanului Fluture din Drăgăneşti-Olt, trimişi în judecată alături primarul unui oraş din Braşov