Președintele PSD Olt, senatorul Paul Stănescu, a demisionat din funcția de președinte executiv interimar al organizației centrale. Anunțul a fost făcut înaintea ședinței Comitetului executiv de astăzi, Stănescu precizând ulterior că a luat această decizie din motive personale.

Paul Stănescu a renunțat astăzi la funcția de președinte interimar al organizației naționale a PSD, pe care a preluat-o în data de 27 mai. El și-a anunțat demisia în prima parte a zilei, înainte de ședința Comitetului executiv al partidului. A explicat apoi care este motivul și a declarat că nu exclude candidatura sa la o funcție de vicepreședinte al PSD.

„Sunt alături de doamna prim-ministru și președintele interimar al PSD până la viitorul Congres. Am demisionat din motive personale. E posibil (n.r. să candidez) la funcția de vicepreședinte, dar în niciun caz la cea de președinte”, a afirmat Paul Stănescu, la finalul ședinței.

Acesta a adăugat că, în opinia sa președintele PSD ar trebui să fie și șeful Executivului și că o va susține în continuare pe Viorica Dăncilă pentru a ocupa funcția de președinte al partidului.

Articolul precedentGiratoriu de 800.000 de euro, construit într-o intersecție din Olt
Articolul următorCNI construiește, în județul Olt, o bază sportivă la standarde internaționale pentru CE de Fotbal 2020