Și copiii instituționalizați din Caracal și Slatina au luat parte la campania de împădurire a Direcției Silvice, organizată astăzi la Grădinile. Cei mici s-au bucurat că, prin gestul lor, contribuie la un mediu sănătos. O acțiune similară va avea loc vineri, la Slatina. 

Acțiunea „Luna plantării arborilor”, organizată an de an de Direcția Silvică a stârnit interesul copiilor și cadrelor didactice din căsuțe de tip familial și din Centrul de zi din Slatina. Cu toții au petrecut câteva ore în natură și au învățat că prin gestul lor ajută locuitorii județului să respire aer mai curat.

„La Grădinile,  30 de copii  de la Căsuțele de tip familian Sfântul Nicolae, Caracal si Centrul de zi din Slatina, au plantat 60 puieti de stejar brumariu. Vom continua această acțiune vineri, la Pădurea Strejareți, unde vom planta 100 de puieți”, a spus Rădița Piroșca, directorul DGASPC Olt.

În cadrul campaniei de împădurire de astăzi au fost plantați 3.600 de puieți de stejar, pe o suprafață de 0,6 hectare, în comuna Grădinile.

Articolul precedentClădirea unei foste şcoli din judeţul Olt a luat foc
Articolul următorElevii olteni s-au întors cu premii de la Olimpiada Naţională de Chimie