Primăria Slatina, Asociația Culturală Center Inter Art și Centrul Cultural Eugen Ionescu pregătesc un spectacol inedit, pentru 8 Martie. Trupa Krypton și poetul Andrei Novac vor susține un spectacol extraordinar, dedicat femeii, începând cu ora 18,00 pe scena Centrului Cultural.

Muzica și poezia se reunesc în recitalul „O parte din noi“,  care face parte din proiectul   „KRYPTON -Unplugged“,  la care a fost cooptat și poetul Andrei Novac.

Biletele se pun în vânzare începând de astăzi, la casieria Centrului Cultural Eugen Ionescu. Prețul unui bilet este de 15 lei.

„Acest proiect a fost creat într-o formulă restrânsă cu gândul că o chitară, o voce și un bas pot transmite o vibrație, un mesaj, unui public ce a crescut cu muzica noastră.

Departe de „armata” decibelilor și a sonorităților electrice, de data aceasta redefinind un spațiu acustic, cald, ne apropiem de vechii noștri fani dar și de generația nouă,

cu piese scrise acum două decenii dar și cu noutăți interpretate acustic, într-un spectacol intitulat în continuare: „O parte din noi”. O parte din noi, din voi, din sufletul vostru, din amintirile și trăirile voastre, trăite de toți, povestite de noi“, este descrierea făcută acestui spectacol de artiștii de la Krypton.

Articolul precedentOltul, județul din țară cu cele mai multe imobile cadastrate. În ce comune urmează să înceapă lucrări de înregistrare sistematică
Articolul următorSute de kilograme de carne depozitată în condiţii insalubre, la Slatina şi Balş. Poliţiştii au confiscat marfa şi au aplicat amenzi usturătoare – FOTO