Secția Neonatologie, dar și compartimentele de Bacteriologie şi Parazitologie ale Spitalului Caracal au, de astăzi, linoleum antibacterian. Preotul Ion Iagăru, cunoscut în tot județul pentru acțiunile sale caritabile, s-a implicat pentru strângerea fondurilor necesare.

În urmă cu o lună, preotul Iagăru lansa provocarea: scotea la vânzare mărțișoare comestibile. Dulceață de papaya cu aur, preparată de soția sa. Cu banii strânși voia să cumpere linoleum antibacterian pentru secția de nou-născuți a Spitalului Municipal Caracal. „Misiune încheiată! Au fost montaţi aproximativ 250 mp de linoleum antibacterian în secţia de Neonatologie (patru saloane, două cabinete şi un hol), precum şi în compartimentul de Bacteriologie şi Parazitologie (trei cabinete şi un hol). RECUNOŞTINŢĂ, RESPECT ŞI MULŢUMIRE”, a transmis preotul celor care s-au implicat în acest proiect.

Preotul Iagăru mai are în derulare o campanie prin care colectează săptămânal 100 de litri de ulei pentru familiile nevoiașe și alte prin care vrea să ofere haine noi de Paști cât mai multor familii fără posibilități.

Articolul precedentGest inexplicabil al unui bărbat din Olt. A fost găsit spânzurat în gospodărie
Articolul următorCe le-a declarat poliţiştilor elevul din Gorj, dispărut după o ceartă cu părinţii şi găsit la Caracal