Fostul coordonator al Pro România Olt, Silvian Dan, pleacă din partid după ce a fost scos din grupul de Whatsapp al coordonatorilor județeni, în urma scandalului din interiorul partidului dintre Victor Ponta şi Mihai Tudose, referitor la votul pentru învestirea Guvernului Orban.

Potrivit unei postări pe Facebook a lui Silvian Dan, acesta a ales să plece din partid, în urma acestui gest de a fi scos din linia decizională a partidului.

„Ieri am observat pe grupul de Whatsapp al coordonatorilor județeni ca am fost scos. Fără un telefon, fără o explicație, fără nimic. Atât merită familia PRO România Olt din partea liderilor! Lipsa de respect, lașitatea și perversitatea demonstrate de liderii naționali față de această organizație, impunerea unui coordonator, cunoscut ca omul «jocului pentru PSD», mă pun în situația de a spune STOP! Pentru că eu rămân fidel unor principii cu care am plecat la drum: O politică #altfel și continuarea luptei cu PSD in județul Olt”, a scris Dan pe Facebook.

Potrivit unor surse politice, lui Silvian Dan i s-a reproşat că ar fi un apropiat al lui Daniel Costantin, unul dintre parlamentarii Pro România care au votat învestirea Guvernului Orban, în ciuda faptului că Victor Ponta s-a opus acestui lucru.

Silvian Dan nu mai conducea organizaţia judeţeană a Pro România după ce fostul preşedinte ALDE Olt, deputatul Mihai Niţă, a preluat şefia, la scurtă vreme după înscrierea în acest partid.

Silvian Dan este un fost membru al PDL Olt.

Articolul precedentVIDEO- Dispensar de la sat, ca o clinică modernă. Ce aparatură a fost achiziționată
Articolul următorȘOCANT! Adolescentă, drogată și violată în timpul unui ritual satanic