Alimentarea cu apă se întrerupe, marţi, la trei blocuri de pe strada Cuza Vodă din Slatina, anunţă Compania de Apă Olt (CAO).

Motivul este trecerea pe noua reţea de alimentare cu apă.

„Compania de Apă Olt Sediul Secundar Slatina va executa lucrări de preluare și punere în funcțiune a noii rețele de alimentare cu apă de pe strada Cuza Vodă. Serviciul de alimentare cu apă va fi întrerupt, în blocurile nr. 23, 25 și 30 de pe strada Cuza Vodă, mâine, 28.02.2023, în intervalul orar 9.30- 14.30. Pe strada Cuza Vodă, rețeaua de alimentare cu apă a fost reabilitată de Compania de Apă Olt, în cadrul proiectului cu finanțare europeană „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt”. Facem apel la cetățenii din zona menționată să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, se arată într-un comunicat remis de Compania de Apă.

Reprezentanţii CAO adaugă că, pe tot parcursul zilei, dar și o perioadă după finalizarea lucrărilor, în blocurile din zona străzii Cuza Vodă, pot să apară modificări ale turbidității apei.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentDirectorul teatrului din Caracal a murit
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET