20 de autospeciale au fost repartizate, luni, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, urmând a fi folosite în misiunile operative desfăşurate pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor, potrivit unui comunicat de presă al instituției.

Cele 20 de autospeciale au fost repartizate Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt de către Poliţia Română, în cadrul procesului de înnoire a parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne şi vor fi folosite în activităţile operative.

Astfel, trei autospeciale inscripționate și dotate cu semnalizare optico-acustic, vor fi distribuite poliției rutiere, una poliției transporturi feroviare, iar celelalte secțiilor de poliție rurală Găneasa, Bobicești, Perieți, Deveselu și Corabia și posturilor de poliție Birza, Fărcașele, Brebeni, Stoenești, Stejești, Radomirești, Schitu, Făgețelu, Studina, Verguleasa și Sârbii Măgura.

„Autospecialele vor utilizate in vederea îmbunătăţirii timpilor de reacţie în situaţii de intervenţie, creşterii mobilităţii şi, implicit, pentru îmbunătățirea serviciului poliţienesc”, se arată în comunicatul citat.

Articolul precedentBani în plus pentru sănătate și asistență socială, la rectificarea bugetară a Consiliului Județean
Articolul următorŞefi cu concurs la Poliţia Rutieră din Slatina şi la cea din Caracal