Primarul Slatinei, Emil Moț, a anunțat în această după-amiază că restaurantul McDonald’s se va deschide săptămâna viitoare. Oficialii companiei au programat pentru data de 21 august inaugurarea localului.

McDonald’s Slatina își deschide porțile miercurea viitoare, au anunțat reprezetanții Primăriei Slatina, în urma unei discuții pe care au avut-o cu cei ai dezvoltatorului. „Restaurantul McDonald’s îl vom inaugura pe data de 21 august, săptămâna viitoare. Îmi permit să vă anunț eu de astăzi, pentru că am avut o discuție cu dânșii. Oricum veți fi invitați oficial și de reprezentanții companiei. Dar vă anunț clar, pe data de 21 vom avea deschiderea la McDonald’s”, a spus Emil Moț, primarul Slatinei.

În total, 70 de oameni vor lucra în restaurant, fie că vor servi clienții, fie că se vor ocupa de pregătirea petrecerilor pentru copii. „În ceea ce privește echipa, restaurantul McDonald’s din Slatina va crea în jur de 70 de noi locuri de munca, atât manageri cât și membri în echipa restaurantului – Hotess- colegele care au în grijă copiii si familiile și se asigură ca vor avea cele mai frumoase petreceri de zi de naștere, Barista – specialiștii in cafea dar și în povești despre cafea, Guest Experience Leaders – cei mai primitori și mai ospitalieri colegi, Crew Members cei care sunt cei mai buni în a pregăti și a servi clienții la cele mai înalte standarde McDonald’s”, a spus Ramona Ciocodei, Communications Manager al companiei.

 

Articolul precedentNoul prefect de Olt, descindere la două instituţii importante din subordine. Ce a găsit acolo
Articolul următorSlătinenii, invitați să voteze numele noului parc. Au cinci variante