Mai mulți medici de la Spitalul Municipal Caracal, împreună cu preotul Ion Iagăru, de la biserica spitalului, au fost în acest week-end părinți, ghizi și dascăli pentru mai mulți copii aflați în grija statului. Cadrele medicale și preotul renumit deja pentru campaniile sale sociale le-au oferit celor mici o excursie de neuitat.

Medicii au demonstrat astfel că știu nu doar să salveze vieți, ci să aducă zâmbete și fericire pe chipul copiilor nevoiași. Cu mașinile lor, pe cheltuiala lor, i-au dus pe cei mici la Târgu Jiu, dar și la alte obiective turistice din zonă. „Medici din Spitalul Municipal Caracal mi se alătură într-un proiect unic şi inedit în România: excursie de o zi cu maşinile personale oferită în dar copiilor din casele de tip familial.
Vom vizita: Târgu Jiu (Masa Tăcerii, Poarta Sărutului şi Coloana fără Sfârşit, Casa Memorială „Ecaterina Teodoroiu”), Hobiţa (Casa Memorială “Constantin Brâncuşi”), Mănăstirea Tismana, Ponoarele (Podul lui Dumnezeu, câmpul de lapiezuri, peştera de la Ponoarele, precum şi Atelierul de Ţesătorie şi Cusături Manuale Iulia Martinescu)”, a anunțat preotul pe pagina sa de Facebook.

Fotografiile postat apoi din tipul călătoriei demonstrează că toți copiii s-au simțit excelent, iar locurile pitorești pe care le-au văzut le vor rămâne, probabil, pentru toată viața în minte.

Articolul precedentAccident, la Slatina. Adjunctul Poliţiei Locale a lovit doi tineri pe trecerea de pietoni
Articolul următorConcluzie finală a veterinarilor, în legătură cu focarele de pestă porcină de la Cilieni