Dan Helciug și bandul său vor cânta sâmbătă seara, la Slatina Fest, piese din repertoriul trupei Queen. Duminică, trupa The R.o.c.k. promite un spectacol incendiar în cadrul căruia va interpreta și piese ale celor de la AC/DC. Tot în acest weekend concertează pe esplanadă mai multe formații cunoascute.

În această seară cântă Datina, de la ora 19.00 și trupa Haiducii, la ora 20.00. Mâine urcă pe scenă mai întâi Bambi, iar apoi, de la ora 20.00 Dan Helciug și trupa sa, care, în afară de piesele din repertoriul propiu, vor intepreta și piese ale renumitei formații Queen, spun reprezentanții municipalității.

Seara de duminică este dedicată Celiei, care va urca pe scenă de la ora 19.00 și celor de la The R.o.c.k., care vor cânta și melodii din repertoriul renumitei trupe AC/DC.

Toate spectacolele se desfășoară în aer liber, pe esplanade, acolo unde s-au instalat încă de miercuri și producători de fructe, legume, brânzeturi și preparate din carne, dar și grătare și rulote cu clătite sau porumb fiert.

Articolul precedentOile și caprele, amenințate de pestă. Veterinarii din Olt sunt în alertă
Articolul următorUn bărbat a murit după ce a fost înjunghiat. Poliţiştii din Slatina încă îl caută pe agresor