„Cămara Noastră Ciolan Presat, 100 gr” este produsul pe care reprezentanții Lidl România l-au retras de la vânzare din toate magazinele. Mai multe loturi, cu termenele de valabilitate 22.07.2019, 23.07.2019, 27.07.2019, 28.07.2019 sunt infectate cu Salmonella.

„În urma unei analize efectuate de producător, a fost detectată Salmonella spp (/25g). Salmonella poate provoca afecțiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza). Clienţii care au cumpărat acest produs, cu termenele de valabilitate menţionate mai sus, sunt rugaţi să ţină cont de retragere şi să nu îl consume. Din motive ce ţin de siguranţa consumatorului, Lidl România a reacţionat fără întârziere şi a scos produsul de la vânzare. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. Lidl România îşi cere scuze pentru neplăceri“, au spus reprezentanţii Lidl.

Reprezentanții Direcției Veterinare Olt au făcut controale în magazinele Lidl din județ, să vadă dacă produsul mai este pe rafturi. „Inspectorii noștri au făcut verificări și au constatat că produsele respective au fost retrase de la vânzare”, a anunțat Venera Popa, purtătoarea de cuvânt a DSVSA Olt.

Articolul precedentPrysmian cumpără încă 5 hectare de teren în parcul industrial. Compania își dublează producția
Articolul următorAmendă uriașă pentru o croitorie din Olt, care avea angajați fără contracte