64 de noi locuri de parcare vor fi amenajate pe strada Arcului din Slatina, în vecinătatea sediului Direcţiei Agricole Judeţene.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Administrare a Străzilor şi Iluminatului Public (DASIP), din subordinea Primăriei Slatina, lucrările de execuţie vor începe săptămâna viitoare.

Sursa citată arată că investiţia se ridică la 421.000 lei, iar termenul de finalizare este de două luni, în funcţie de condiţiile meteo.

„Defrişăm vegetaţia în zonă, iar săptămâna viitoare dăm drumul la lucrare. Proiectul a fost adjudecat încă de anul trecut, când a fost semnat contractul de execuţie şi au fost luate toate autorizaţiile. Este vorba despre 64 de noi locuri de parcare”, a declarat directorul DASIP, Claudiu Dascălu.

Proiectul iniţial era de 80 de locuri, însă locatarii au cerut autorităţile ca parcarea să fie amplasată mai departe de blocuri, astfel că s-a ajuns la un proiect final cu 64 de blocuri.

În stadiu avansat este o altă parcare pe care primăria o face în Slatina, pe strada Crişan, în faţa sălii de box a CS Alro. Constructorul urmează ca, în această săptămână, să depună documentele pentru obţinerea autorizaţiei de construcţie.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentReacția Bisericii Ortodoxe Române la cererea de schimbare a ritualului botezului
Articolul următorCHECK-IN. Guvernul s-a răzgândit: cât plătesc studenții din biletul de tren