Terenul de sport și tribunele de la Parcul Tineretului au fost vandalizate din nou, la nici o săptămână după ce un fapt similar s-a petrecut acolo.

Imaginile cu noile acte de vandalism au fost postate pe Facebook, la fel ca în urmă cu aproximativ o săptămână, generând reacții de furie printre slătinenii de pe site-ul de socializare.

 

Zona este supravegheată video și este posibil ca unele dintre camere să fi surprins momentul actului de vandalism. Același lucru s-a întâmplat data trecută când polițiștii locali au identificat câțiva adolescenți care au rupt tribunele.

 

Inaugurat la sfârșitul lunii august, Parcul Tineretului, care se întinde pe o suprafață de 35.800 de metri pătrați și care a costat peste 13 milioane de lei, a devenit imediat principala zonă de agrement preferată de public.

Parcul, cu aproape 400 de arbori, a fost dotat cu locuri de joacă, grupuri sanitare, pistă de tartan pentru alergat, bănci, iluminat arhitectural și pietonal, dar şi un teren sportiv multifuncțional. Din primăvara viitoare, în parc va funcționa și o cafenea.

sursa foto: Facebook/ Mădălin Nicolae

 

Articolul precedentUltima aprobare pentru achiziționarea celor 8 autobuze electrice, la Slatina
Articolul următorStart la refacerea centrului Slatinei. IMAGINI cu noua faţă a centrului oraşului – VIDEO