O femeie în vârstă de 32 de ani, din Slatina, a ajuns la spital, vineri dimineață, după ce soțul acesteia a înjunghiat-o. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru violență în familie.  

Cel care a anunțat polițiștii despre cele întâmplate a fost chiar bărbatul. Acesta le-a spus oamenilor legii că totul s-ar fi întâmplat în joacă, solicitând un echipaj de ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„La fața locului s-au deplasat și polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, care, din primele verificări, au constatat faptul că, în urma unui conflict spontan, acesta și-ar fi lovit soția, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Slatina, la nivelul feței, provocându-i și o rană, cu un obiect tăietor-înțepător, la nivelul toracelui. Femeia a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Bărbatul a fost condus la sediul Poliției municipiului Slatina pentru audieri și pentru emiterea pe numele acestuia a unui ordin de protecție provizoriu”, transmit polițiştii din cadrul IPJ Olt.

În această cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, polițiștii continuând cercetările pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentȘedință de Guvern: Primăriile primesc bani pentru subvenția la căldură – Cum vor trece oamenii de iarna scumpirilor
Articolul următorBilanț coronavirus 10 decembrie: 931 cazuri noi și 97 de decese dintre care 25 anterioare