O hală nouă de aproximativ 60.000 metri pătraţi va fi construită pentru producătorul de anvelope Pirelli, la Slatina, pentru extinderea unității de producție existente a companiei.

Construcţia este realizată de dezvoltatorul imobiliar belgian WDP, care preconizează o investiție de aproximativ 40 de milioane de euro pentru realizarea acestui proiect.

Potrivit unui comunicat remis de WDP, acest proiect se aliniază strategiei de dezvoltare a celei mai mari și mai importante locații de producție a companiei Pirelli, cotată la bursa din Italia.

Noua hală va fi construită chiar lângă locația 2 Pirelli existentă din Slatina, în continuarea acesteia.

Investițiile pe care Pirelli le-a făcut în ultimii ani au crescut volumul activităților la această locație, astfel că extinderea a devenit o necesitate. Logistica de intrare și ieșire urmează să fie amplasată în secțiunea nouă, unde se va amenaja și un spațiu pentru activități de producție.

După finalizarea construcției – preconizată în cursul celui de-al treilea trimestru al anului 2020 – Pirelli va închiria noua clădire logistică pe o perioadă de cincisprezece ani. WDP pornește de la un buget de investiții de aproximativ 40 de milioane de euro, pe baza unui randament aliniat cerințelor pieței.

„Construcția acestei hale noi va optimiza cel mai important punct de producție al Pirelli și va asigura viitorul acestei locații”, a declarat Jeroen Biermans, Manager General al WDP în România.

Articolul precedentDarius Vâlcov şi-a plagiat mai mult de jumătate din teza de doctorat. Dovezile sunt grăitoare
Articolul următorVâlcov răspunde acuzaţiilor de plagiat: EXCLUS