Primăria Slatina va organiza anul acesta o nouă ediție a Crosului Primăverii, eveniment la care sunt invitați să participe toți pasionații de sport și mișcare. Evenimentul va avea loc pe data de 12 mai.

Traseul pe care îl au de parcurs concurenții este de 5 kilometri, municipalitatea acordând premii pentru cei mai rapizi alergători, dar și pentru veteranii competiției.

Anul trecut, organizatorii au oferit 24 de premii, astfel: primii cinci clasați la categoriile „masculin” și primii cinci la „feminin”, indiferent de vârstă. Valoarea premiilor a fost de 1.000 lei pentru Locul I, 800 lei pentru Locul II, 600 lei pentru locul III, 400 lei pentru locul IV și 200 lei pentru locul V. Au mai fost premiați primii trei clasați, la „masculin” și „feminin”, categoria de vârstă 18-39 de ani și peste 40 de ani, dar și cei mai vârstnici concurenți, o doamnă de 60 de ani și un domn de 72.

Articolul precedentCine sunt ortopezii anchetați de Spitalul Slatina. Câte radiografii au fost găsite în dulapul fiecăruia
Articolul următorZone de picnic și lectură în noul parc din Slatina