Un tânăr în vârstă de 32 de ani, din Găneasa , a rămas fără permisul de conducere şi s-a ales cu o amendă după ce a fost luat de radar circulând cu autoturism, în localitatea Pleşoiu, cu o viteză peste limita legală admisă.

Potrivit IPJ Olt, polițiștii Biroului Rutier Slatina au depistat pe Drumul Județean 677, în localitatea Pleșoiu, un bărbat în vârstă de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 142 de km/h, pe un sector de drum unde limita maximă de viteză este de 50 de km/h.

„Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Ionuţ Vasiloaica.

În weekend, au fost reținute 82 de permise de conducere, dintre care 63 pentru depășirea cu mai mult de 50 de km/h a vitezei maxime legale admise, 3 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice și 16 pentru alte abateri, fiind retrase și 40 de certificate de înmatriculare.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentPatru bărbaţi din Olt au cumpărat mai multe telefoane mobile folosind euro falşi
Articolul următorOlt: Un bărbat din Izvoarele şi-a bătut un consătean cu furca în cap