Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Buzău, a fost bătut de mai mulţi comercianţi de la Zilele comunei Izbiceni, după ce a sesizat poliţiştilor că respectivii nu emit bon fiscal.

Poliţiştii au deschis un dosar, iar patru comercianţi au fost amendaţi.

„La data de 28 mai a.c., în jurul orei 14:30, polițiștii  Secției de Poliție Rurală nr. 3 Corabia au fost sesizați verbal de către un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din județul Buzău, despre faptul că mai mulți comercianți din comuna Izbiceni nu emit bon fiscal.

La fața locului, bărbatul de 42 de ani a fost agresat fizic de către doi bărbați, în vârstă de 32, respectiv 53 de ani, din județul Olt.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, iar patru persoane care nu au emis bon fiscal au fost sancționate contravențional, conform Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 28/1999”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Şerban.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentExamenele de Evaluare Națională și Bacalaureat s-ar putea amâna. Anunțul de ultimă oră al sindicatelor din Educație
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET