Poliţiştii din Olt caută un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Vâlcele, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. 

Potrivit poliţiştilor, dispariţia lui Ionel Balauţescu a fost sesizată prin apel de urgență 112, de concubina sa. Ea le-a spus poliţiştilor că în data de 10 decembrie a, în jurul orei 10.00, bărbatul a plecat voluntar de la domiciliul comun şi nu a mai revenit.                                       

Semnalmente: înălţime aproximativ 1,75-1,80 m, greutate aproximativ 60 de kilograme, ochi căprui, păr alb, tuns scurt, cu început de calviție. Acesta prezintă dificultăți la deplasare.

La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu o geacă de piele de culoare neagră, cu guler, hanorac negru cu glugă, pantaloni albaștri din material textil, căciulă gri, iar în picioare purta cizme verzi.

„Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112”, transmite IPJ Olt.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentAnamaria Prodan, o nouă lovitură în fotbalul românesc! La ce echipă din Liga 1 va investi
Articolul următorBilanț coronavirus – 12 decembrie – Autoritățile anunță noile statistici – Câte infectări s-au înregistrat în ultimele 24 de ore