Un autoturism s-a răsturnat, duminică seară, pe drumul judeţean DJ 546, în comuna Curtişoara. La faţa locului, a fost găsit un bărbat care le-a declarat poliţiştilor că era pasager în maşina implicată în evenimentul rutier.

Bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost transportat la Spitalul Slatina.

„La sosirea echipajelor, autoturismul implicat în accident a fost găsit în afara carosabilului, răsturnat pe o parte, iar o persoană a fost găsită în afară acestuia, conștientă.  Pacientul, în vârstă de 31 de ani, din comuna Oporelu, a fost preluat de echipajul SMURD, cu dureri toracice și excoriații la cap și transportat la UPU Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Poliţiştii au deschis un dosar, în acest caz.

„La fața locului a fost găsit un singur autoturism avariat. Un bărbat de 31 de ani din comuna Oporelu, pasager în autoturism, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto nu a fost găsit la fața locului, polițiștii desfășurând activități specifice pentru identificarea acestuia si luarea măsurilor legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentBilanț coronavirus: 4.267 de cazuri noi și 76 de decese. Vezi situația pe fiecare județ
Articolul următorCulisele Statului Paralel | 31 de ani de la conflictul interetnic de la Târgu Mureș – Imagini de arhivă – 5 morți și sute de răniți