Publicată de Bogdan Ianosi pe Joi, 5 septembrie 2019

Sute de iubitori de mașini și motoare participă week-endul acesta la „Oltenia Wheels”, eveniment organizat în premieră la Slatina. La Clubul nautic se fac ultimele pregătiri, pentru că mâine încep activitățile.

Începând de astăzi și până duminică, Slatina va fi gazda unui eveniment de excepție, care cuprinde paradă de mașini, concursuri și concerte. Este prima ediție „Oltenia Wheels”, organizată de membrii „Asociației BMW E30-CLUB” în colaborare cu Primăria Municipiului Slatina și Consiliul Local.

Mâine dimineață, la Clubul Nautic sunt organizate concursuri de biciclete și skate-uri, iar după-amiază, de la ora 17.00 are loc o paradă auto spectaculoasă. Sunt 150 de mașini vor porni de la Clubul Nautic și vor traversa Bulevardul A.I. Cuza, până în zona Gării, apoi se întorc spre Vâlcea. În cadrul paradei, în intersecția din zona Tineretului, Mircea Ene, pilot care a concurat în Campionatul Național de Drift, împreună cu echipa sa EMM Drift Team, vor încânta participanții cu o demonstrație spectaculoasă de drift. Mai mult decât atât, în cadrul evenimentului organizat de „Asociației BMW E30-CLUB”, veți putea admira una dintre mașinile de epocă ale familiei Ceaușescu.

Ziua de sâmbătă va continua cu un concert incendiar oferit de formațiile La Familia, C.I.A, Alan&Kepa și Biggie, începând cu ora 19. În ultima zi, la „Oltenia Wheels”, cele mai arătoase mașini și motociclete vor fi premiate într-un cadru festiv.

Articolul precedentÎncepe construcția tronsonului din Olt al Drumului Expres Craiova-Slatina-Pitești. 400 de persoane, mobilizate pe șantier
Articolul următor„10 pentru siguranţă”, campanie susţinută în şcolile din judeţ