Prefectul județului Olt, Angela Nicolae, a convocat astăzi în ședință membrii grupului de lucru pentru monitorizarea stadiului lucrărilor la „Drum Expres Craiova – Piteşti”. Prefectul județului Olt a solicitat tuturor membrilor să identifice până săptămâna viitoare, când va avea loc o nouă ședință, toate problemele legate de construcția drumului, conform competențelor fiecărei instituţii.

Gupul de lucru, format din 35 de persoane, reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții în acest sens, dar și ai primăriilor localităţilor din județ care vor fi tranzitate de drumul expres a fost înfiinţat prin ordin al prefectului în vederea monitorizării,  analizării şi dispunerii măsurilor necesare realizării acestui proiect la nivelul judeţului Olt. „Din punct de vedere al constuctorului, directorul de șantier a declarat că sunt pregătiți să demareze lucrarea, fiind aduse deja agregatele pentru asfalt (75 de mii de tone), se lucrează la montarea stației de asfaltare, precum și la cele două stații de betoane, iar după data de 15 septembrie 2019 vor sosi și instalațiile pentru forat. Totodată, directorul de șantier a precizat că în jur de 400 de persoane vor lucra la construcția drumului”, a transmis astăzi Prefectura Olt.

Prefectul județului Olt, Angela Nicolae, a atras atenția că este vorba despre un proiect important pentru județul Olt, solicitând tuturor maximă promptitudine și operativitate în rezolvarea oricăror eventuale probleme apărute.

Articolul precedentConducerea ALDE Olt cere demisia secretarului general Daniel Chițoiu și renunțarea la alianța cu Pro România
Articolul următor„Oltenia Wheels”, cu motoarele turate la maximum la Slatina- VIDEO/ Programul evenimentului