Între 6 și 8 septembrie, Slatina va găzdui prima ediție a „Oltenia Wheels”, eveniment de excepție dedicat iubitorilor de mașini. Mașini retro, motociclete, concursuri, demonstrații spectaculoase de skate sau drift, toate vor fi oferite de organizatori în parcarea Clubului nautic.

„Oltenia Wheels” este un proiect finanțat de Primăria Municipiului Slatina și Consiliul Local și organizat de membrii „Asociației BMW E30-CLUB”, organizație care și-a dorit să aducă în fața publicului slătinean o colecție impresionantă de mașini și motoare.

Sâmbătă, pe 7 septembrie, începând cu ora 17.00,

pe străzile din Slatina va avea loc o paradă impresionantă de mașini. Toți cei care doresc să-și prezinte autoturismele în cadrul acestei manifestări sunt așteptați să se înscrie pe adresa de email: [email protected].

În cadrul paradei, în intersecția din zona Tineretului, Mircea Ene, pilot care a concurat în Campionatul Național de Drift, împreună cu echipa sa EMM Drift Team, vor încânta participanții cu o demonstrație spectaculoasă de drift. Mai mult decât atât, în cadrul evenimentului organizat de „Asociației BMW E30-CLUB”, veți putea admira una dintre mașinile de epocă ale familiei Ceaușescu. În cadrul primei ediții a „Olteniei Wheels” se vor acorda premii simbolice atât pentru posesorii celor mai arătoase autoturisme, cât și pentru învingătorii competiției de ciclism.

Trupa La Familia va susține un concert live în cadrul acestui eveniment.

 

Articolul precedentZeci de poliţişti şi jandarmi, căutări de peste 12 ore la Caracal. O tânără a sunat la 112 că este sechestrată, a venit spună că glumeşte
Articolul următor50 de şcoli din judeţ, cu şantierul în curte. Câte vor fi gata până la începerea noului an