Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11.11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.

Oltenii invită și anul acesta restul lumii să se alăture la marele festival de umor „Oltenii & restu’ lumii”, care începe mâine, la Slatina. Urmează trei zile pline de momente artistice amuzante, susținute de actori de renume, spectacole și concerte, dar și multe alte evenimente care vor dovedi că oltenii știu să petreacă mult și bine. „Începând de mâine de la ora 10.00 vom primi toți invitații la Consiliul Județean, după care vom coborî la Podul Olt, unde vom face celebra vamă oltenească, începând cu ora 11.10, după care vom urca pe Esplanadă, unde vom da cep la butoiul cu vin, se vor spune bancuri, glume, vom respecta tradiția acestui festival. Ne vom distra, vom petrece împreună la acest mare festival cunoscut în toată țara, festivalul Oltenii și Restul Lumii, ajuns al ediția XXIV”, a spus viceprimarul Slatinei Gigi Vîlceleanu.

Pe Esplanadă, atmosfera de festival va fi întreținută de statui vivante, fachiri și de un flașnetar, elementul de noutate al acestei ediții a festivalului.

Concertele ansamblurilor folclorice invitate din toate colțurile țării vor da startul distracției la scena amplasată pe Esplanadă, pentru ca apoi să aibă loc și concerte ale unor artiști renumiți. Oana Sârbu, Provincialii, Mariachi Los Platanos, Ruby, Oana Radu, Pepe, Zdob și Zdub vor susține recitaluri în acest week-end, la Slatina.

Articolul precedentIntervenţii în forţă ale pompierilor olteni, de ziua lor. Au coborât de pe clădirea prefecturii două drapele tricolore cu o autospecială
Articolul următor„Salvator de onoare” al judeţului după ce a salvat un bărbat surprins de un mal de pământ