500 de fermieri din Olt se pregătesc să participe mâine la Ziua Recoltei, organizată de Ministerul Agriculturii în Capitală. Vor avea astfel ocazia să stea față în față cu cei din conducerea ministerului, care le vor răspunde la întrebări.

„Ziua națională a produselor agroalimentare românești” va sărbătorită mâine și de agricultorii olteni. 500 de fermieri, în mare parte legumicultori, vor lua parte la marele eveniment organizat de Ministerul Agriculturii la Romexpo. Aici se vor întâlni cu reprezentanții Guvernului, care le vor oferi informații despre programele pe care le pot accesa. „Cei 500 de olteni vor participa mâine în aula mare a Romexpo, unde vor veni 9.000 de fermieri din toată la un eveniment deosebit, unde vor sta față în față cu Guvernul României. Le vor fi prezentate programele active și ce programe vor fi finanțate începând cu 2020, cu fonduri naționale și europene”, a explicat Florin Ciobanu, consilierul ministrului Agriculturii.

O parte dintre fermierii participanți își vor expune produsele și în curtea Ministerului Agriculturii, unde are loc o expoziție cu vânzare de produse tradiționale, din toate zonele țării.

Articolul precedentCampanie socială impresionantă, inițiată de un preot din Olt
Articolul următorDecizia instanţei în cazul tinerei din Olt răpite de pe stradă