Cei doi bărbaţi care, luni, au răpit o tânără în vârstă de 26 de ani, de pe o stradă din Corabia au fost arestaţi preventive pentru 30 de zile fiind acuzaţi de lipsire de libertate şi loviri sau alte violenţe.

Este vorba despre un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Corabia, şi de tatăl său vitreg în vârstă de 49 de ani, din Caracal. Cei doi au răpit-o pe fosta iubită a tânărului, de pe o stradă din Corabia.

Maşina în care se aflau cei doi bărbaţi şi tânăra a fost interceptată de poliţişti, în Caracal. În autoturism se afla însă doar bărbatul în vârstă de 49 de ani. El le-a spus poliţiştilor că i-a lăsat pe tânăr şi pe fata răpită, pe o stradă din Caracal. Planul fostului iubit era să o ducă pe fata de 26 de ani la o casă pe care fratele său o are în Caracal. Ei n-au putut să intre însă în locuinţă, doarece era încuiat, ruda sa fiind plecată în străinătate.

Ulterior, poliţiştii i-au depistat şi pe tânărul de 25 de ani şi fata răpită şi i-au dus la secţie.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar astăzi au fost prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Corabia, cu propunerea arestării preventive pentru 30 de zile pentru lipsire de libertate şi loviri sau alte violenţe. Instanţa a admis propunerea procurorilor, decizia poate fi însă contestată de cei doi.

Articolul precedentOltul, bine reprezentat la Ziua Recoltei. 500 de fermieri vor putea discuta cu reprezentanții Ministerului Agriculturii
Articolul următorIncendiu într-un oraş din Olt, în apropierea unui depozit de materiale de construcţii – VIDEO