Aproximativ patru ore le-a luat pompierilor olteni să stingă incendiul izbucnit, joi dimineaţa, la căminul cultural din Osica de Jos.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Victor Enuş, a declarat că peste 25 de pompieri cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și un echipaj SMURD au acționat pentru lichidarea incendiului puternic izbucnit  la căminul cultural din localitatea Osica de Jos.

La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta la acoperișul clădirii și la bunurile din interior, cu flacără și degajări mari de fum.

Pentru lichidarea incendiului pompierii au acționat aproximativ patru ore.

„În urma incendiului au ars acoperișul clădirii pe o suprafață de aproximativ 500 metri pătrați, tavanul pe o suprafață de aproximativ 400 metri pătrați, mobilier, electronice și tâmplăria din PVC. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost scurtcircuit electric”, a declarat Enuş.

Articolul precedentIncendiu de proporţii la căminul cultural dintr-o localitate din Olt – VIDEO
Articolul următorUn bărbat din Olt intenţiona să vând aproape o tonă de carne de vită, la negru, în Capitală. Poliţiştii l-au prins la timp