Comisarul şef Laurenţiu Neţoiu, adjunct al IPJ din data de 29 iulie, a depus un raport prin care cere trecerea în rezervă cu drept de pensie.

Surse din cadrul IPJ Olt spun că Neţoiu a cerut să iasă la pensie, începând cu data de 16 septembrie, la nici două luni după ce a fost împuternicit să ocupe funcţia de adjunct al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Şef al Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Olt, comisarul şef Laurenţiu Neţoiu, a fost numit în funcţia de adjunct al inspectoratului, pe 29 iulie

Neţoiu a intrat în echipa de conducere a IPJ Olt după ce ministrul de Interne a dispus încetarea împuternicirii inspectorului şef al IPJ Olt, Cristian Voiculescu, precum şi a celor doi adjuncți ai acestuia, Nicolae Alexe şi Ionuţ Sîrbu, în contextual crimelor de la Caracal.

După pensionarea lui Neţoiu, conducerea IPJ Olt va fi asigurată în continuare de comisarul şef Vasile Armaşu, anterior Director al Direcţiei de Ordine Publică, din cadrul IGPR, şi de comisarul şef Cătălin Marin Comănceanu, fost şef al Poliţiei Drăgăşani din judeţul Vâlcea, originar din Slatina.

Articolul precedentDemonstraţii de prim-ajutor, în cel mai mare parc din Slatina, de Ziua Pompierilor
Articolul următorServicii medicale și stomatologice gratuite pentru toți elevii din Slatina. Unde sunt cabinetele